Реал (Мадрид) посреща Севиля тази вечер на стадион Сантиаго Бернабеу, като белия

...
Реал (Мадрид) посреща Севиля тази вечер на стадион Сантиаго Бернабеу, като белия
Коментари Харесай

Севиля ще опита да отреже крилата на летящия Реал

Реал (Мадрид) посреща Севиля довечера на стадион  " Сантиаго Бернабеу ", като " белия балет " ще се надява да усили преднината си по отношение на втория Барселона. 

Домакините от Мадрид се намират в невероятна форма, като последната им загуба в шампионата е от 35-ия кръг на предишния сезон. На " Сантиаго Бернабеу " имат едно проваляне в лигата през 2022 година (от Барселона с 4:0). Карим Бензема, Феде Валверде, Винисиус и Родриго са главната опасност пред вратата на противника. Общо четиримата имат 19 гола. Единственият отсъстващ за Реал ще бъде Дани Себайос.
 Бензема: Ще приключа кариерата си в Реал (Мадрид)
Бензема: Ще приключа кариерата си в Реал (Мадрид)

" Няма различен метод ", сподели френският нападател

Севиля стартира пагубно сезона, като имаше една победа в 8 мача. Все отново, андалусийци стартират да намират правилния път, защото в последните три мача от Ла Лига нямат загуба. 12-то място не наподобява обещаващо за тима, само че казусът пред новия треньор Хорхе Сампаоли е най-много офанзивата, защото отборът е отбелязал едвам 10 попадения. За Севиля навън за мача с Реал (Мадрид) ще са Хесус Корона, Карим Рекик, Кике Салас, Фернандо и Тонги Нианзу, а до последно под въпрос ще е Маркос Акуня.

Срещите сред тези два тима нормално са резултатни, а в последните три срещи са си отбелязали 12 гола. Севиля няма победа на " Сантиаго Бернабеу " от 2008-ма година, само че отборът на Сампаоли ще се надява да реализира добър резултат през днешния ден.

Сблъсъкът е с начален час 22:00 и може да го наблюдавате директно по MAX Sport 4!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР